Meer resultaten voor sportschool de mix almere

sportschool de mix almere  
DeMIX Fitness Leefstijl Uw fitnesscentrum in Almere en Nieuwegein DeMIX Fitness Leefstijl Nieuwegein.
Welkom bij DeMIX Fitness Leefstijl Nieuwegein. Wil jij sporten bij de meest veelzijdige club in de omgeving, maar voor de laagste prijs? Dan ben je bij DeMIX Fitness Leefstijl aan het juiste adres! Fitness, groepslessen, judo, personal training, zwemmen, leefstijlprogramma's, fysiotherapie, zonnebank.
sportschool
DeMIX Fitness Leefstijl Uw fitnesscentrum in Almere en Nieuwegein DeMIX Fitness Leefstijl Almere.
Toonaangevend en trendsettend in Almere sinds 2008. 3300 m2 sport en wellness onder één dak maken DeMIX bijzonder. Niet alleen het imposante centrum doet u verbazen, ook de ruim 80 groepslessen per week met als enige sportschool in Almere: Burn!
grafsteen groningen
Lidmaatschappen DeMIX Fitness Leefstijl Nieuwegein.
Wil je professionele begeleiding, gratis zwemmen, groepslessen volgen, onder de zonnebank of lekker in de sauna? Je hebt bij DeMIX Fitness Leefstijl al een Premium lidmaatschap vanaf 3095, p.m. Het meest uitgebreide lidmaatschap voor slechts 3095, per maand. 1100 m2 trainingsruimte.
stalen plankdragers
De Mix Almere review en beoordelingen.
De Mix Almere biedt naast de goede faciliteiten om te kunnen fitnessen ook zeer veel keuze aan diverse groepslessen. De groepslessen die De Mix aanbiedt in deze grote sportschool zijn voornamelijk lessen van het wel bekende les programma Les Mills.
DeMIX Fitness Leefstijl Uw fitnesscentrum in Nieuwegein en Almere.
Klik op de betreffende vestiging voor meer informatie. DeMIX Fitness Almere is geen gewone sportschool, fitness bij DeMIX Fitness Almere is bijzonder. De fitness ruimtes zijn ruim opgezet en voorzien van de modernste apparatuur. In Almere kunt U ons vinden op het volgende adres.:
DeMIX Fitness Almere 3.193 foto's' 198 recensies Sportschool/fitnesscentrum Edvard Munchweg 123, 1328 MK Almere-Stad, Flevoland, Netherlands.
De trainers gaven uitleg en moedigde aan. Tijdens de pauzes werden druiven en stukjes banaan uitgedeeld. De mix is een sportschoo l die groot is en modern maar in sommige dingen zijn ze ook klein. Al met al mijn sportschoo l.
Sportschool Almere Stad van Rheenen Sport.
Klik hieronder om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Van Rheenen Sport en blijf op de hoogte van acties en onze nieuwtjes. Schrijf je hier in! Vind ons op Google. Copyright 2012 2014 Alle rechten voorbehouden van Rheenen Sport B.V. Alles over sportscholen in Almere. Sportschool Almere Buiten. Sportschool Almere Literatuurwijk. Sportschool Markerkant Almere. Sportschool Almere Muziekwijk. Sporthal Almere Poort. Sportstudio Almere Buiten. Sporthal Almere Buiten. Sportschool Almere Stad. Sportschool Almere Haven. Op zoek naar een mix van fitness?

Contacteer ons

sportschool heerlen
sportschool haarlem noord
sportschool ridderkerk
sportschool heerenveen
sportschool oss
sportschool utrecht centrum
sportschool houten
sportschool de meern
sportschool hoorn
sportschool maarssen